Geräte und Zubehör
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
egg whites2
-
canned unsalted black beans400 g
-
garlic cloves2
-
broccoli chopped into florets350 g
-
fresh coriander stems only and cut into thirds, leaves reserved10 sprigs
-
eggs2
-
lupin flour75 g
-
baking powder2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh mango sliced thinly430 g
-
fresh jalapeño chilli sliced thinly1
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1110 mg
Eiweiß
96 g
Brennwert
5140 kJ /
1230 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
56 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
114 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min