Geräte und Zubehör
Jewelled quinoa salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Fett
21.1 g
Ballaststoffe
5.6 g
Kohlenhydrate
30.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Cypriot grain salad
45 Min
Brown rice salad
40 Min