Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Eiweiß
- 9.8 g
- Kohlenhydrate
- 25.1 g
- Fett
- 18.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoffe
- 5 g
- Natrium
- 608.5 mg
Alternative Rezepte
Mushroom and kale risotto
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Pumpkin and ginger soup
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Mushroom risotto (TM6)
30min