Geräte und Zubehör
Pumpkin tahini smash
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
water to cover (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
-
tahini (see Tips)60 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves only, plus extra leaves to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice to taste20 - 30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle20 g
-
garlic cloves 2 cloves thinly sliced4
-
pancetta diced100 g
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
608.5 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
1222.7 kJ /
292.2 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date and nut balls
20 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Sweet and spicy nut butter
30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Dairy free béchamel
10 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min