Geräte und Zubehör
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into 1 cm wedges100 g
-
red capsicum deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)150 g
-
water110 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
canned kidney beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
avocado flesh only, sliced, to serve200 g
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1930 kJ /
461.5 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
22.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Date and nut balls
20 min
Power green smoothie
5 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min