Geräte und Zubehör
Freekeh and broad bean salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16.5 g
Brennwert
944.6 kJ /
224.9 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoffe
12.4 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Summer dahl
35 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min