Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

4.5 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 stalks fresh lemongrass
  • 40 g fresh turmeric, peeled
  • 50 g fresh galangal, peeled
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
  • ½ cauliflower, broken into florets
  • 2 tbsp water
  • 3 tbsp ghee
  • 300 g coconut water
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 1 tsp fish sauce, vegan
  • 1 pinch xanthan gum
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • fresh coriander, leaves only, to garnish
  • fresh mint, leaves only, to garnish
  • green mango, grated to garnish
  • red chilli oil, to garnish
  • 1 fresh lime, cut into wedges, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2600.9 kJ / 621.6 kcal
Eiweiß
10.6 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Fett
48.7 g
gesättigte Fettsäuren
31.4 g
Ballaststoffe
8.4 g
Natrium
378.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte