Geräte und Zubehör
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
344.3 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
2122.9 kJ /
507.4 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
25.9 g
Kohlenhydrate
35.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min