Geräte und Zubehör
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
326.9 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
482.6 kJ /
115.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican corn salad
25 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min