Geräte und Zubehör
Shichimi togarashi seasoning
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
mandarin peel only (see Tips)1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
sesame seeds black and white3 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
214.7 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
335.8 kJ /
79.8 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Tempura vegetables
30 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.