Geräte und Zubehör
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
842.7 mg
Eiweiß
42.5 g
Brennwert
1461.4 kJ /
348 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Pasta e fagioli
26 Std.
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Beef fajitas
30 Min
Pickled fruit salad with honey labne
27 Std. 20 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min