Geräte und Zubehör
Quick herb paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
180 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1920 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Fett
103.5 g
Ballaststoffe
22.9 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 Std. 45 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Tomato Kasoundi
2 Std.
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Ginger paste
15 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Poached chicken with liquid stock
25 Min