Kompatible Versionen
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Eiweiß
- 516 g
- Kohlenhydrate
- 155.1 g
- Fett
- 191.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 54.6 g
- Ballaststoffe
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.