
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns peeled, tails intact, deveined
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- freshly squeezed lemon juice to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado sliced
- fresh chives chopped to garnish
- micro herbs to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 627 kcal / 2633.2 kJ
- Eiweiß
- 19.7 g
- Fett
- 55.8 g
- Kohlenhydrate
- 11.4 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Natrium
- 663.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min