Geräte und Zubehör
Pork and lentils with onion and radish pickle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Onion and radish pickle
-
red onion cut into thin slices (see Tip)½
-
radishes trimmed and cut into thin slices (see Tip)2
-
red wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Pork with lentils
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil40 g
-
French mustard30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pork fillets trimmed and cut into halves800 g
-
crème fraîche200 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
hot water1000 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
dried bay leaves2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
508.2 mg
Eiweiß
80.6 g
Brennwert
4470.9 kJ /
1064.5 kcal
Fett
46.5 g
Ballaststoffe
15.3 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Asian cucumber salad
10 Min