Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Eiweiß
- 80.6 g
- Kohlenhydrate
- 72 g
- Fett
- 46.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 22.4 g
- Ballaststoffe
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken Provencale
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Seafood panzanella
1h
Provençal tart
1h 15 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Almond thins
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Curry lamb cutlets
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h