Geräte und Zubehör
Broad bean bruschetta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1392.4 mg
Eiweiß
34.7 g
Brennwert
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Fett
18.7 g
Ballaststoffe
15.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
78.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Curried cauliflower salad
40 Min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Parsnip and bean mash
25 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Asian cucumber salad
10 Min
Miso coleslaw
20 Min