
Geräte und Zubehör
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
550.3 kcal /
2311.4 kJ
Eiweiß
39.1 g
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
55.3 g
Ballaststoffe
8.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Natrium
2085.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta alla puttanesca
35 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Salmon kabsa
40 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min