Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Brennwert
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Eiweiß
- 11.1 g
- Kohlenhydrate
- 38.9 g
- Fett
- 11.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.8 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
- Natrium
- 884.6 mg
Alternative Rezepte
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
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Carrot, capsicum and pistachio pilaf
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Superfood salmon salad
1h 5min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
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Freekeh and broad bean salad
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Cauliflower buffalo bites
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Vegetable bake with goat's feta
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Raw cauliflower tabouli
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Warm Mediterranean couscous salad
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Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min