Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Eiweiß
- 19.3 g
- Kohlenhydrate
- 44 g
- Fett
- 17.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.3 g
- Ballaststoffe
- 10.3 g
- Natrium
- 161.8 mg
Alternative Rezepte
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
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Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
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Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Warm satay bowl
1h 10min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Meat-free mushroom lasagne
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