Geräte und Zubehör
Walnut and spinach pesto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
350 g
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
1638.5 mg
Eiweiß
35.7 g
Brennwert
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Fett
189 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
38.1 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spinach and leek frittata
40 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min