Geräte und Zubehör
Smoked salmon mousse
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
650 g
Zutaten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 650 g
Natrium
3022 mg
Eiweiß
63.9 g
Brennwert
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Fett
140.9 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
78.1 g
Kohlenhydrate
18.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baked artichoke dip
35 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Mulled Wine Bellini
2 Std. 40 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min