Geräte und Zubehör
Moules Marinière (mussels)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil20 g
-
leek white part only, cut into slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve
-
baguette cut into slices, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1929.5 mg
Eiweiß
61.1 g
Brennwert
2843.6 kJ /
679.7 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min
Mojito
5 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Sunday lamb roast
Keine Bewertungen
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Frangipane and apricot muffins
35 Min