Geräte und Zubehör
Beetroot soup (gut health)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
cashews dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)70 g
-
onion cut into quarters180 g
-
carrot cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
celery cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to serve40 g
-
beetroot washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)600 g
-
apple unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve2
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)550 g
-
lemon juice50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
watercress to serve (optional)
-
kefir to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
203 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
821.8 kJ /
195.7 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Cucumber soup
25 Min
Ratatouille
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Pea and mint soup
20 Min