Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
TM6 TM5 TM31

Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)

2.8 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
  • 1 whole garlic bulb, skin on
  • 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 leek, white part only, cut into pieces
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 500 g cauliflower, broken into florets
  • 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
  • 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
  • micro herbs, to garnish
  • 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1349.6 kJ / 321.3 kcal
Eiweiß
12.9 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Fett
21 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Ballaststoffe
16.9 g
Natrium
365.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte