Geräte und Zubehör
Cheesy polenta with vegetable ragù
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
eggplant cut into pieces (3 cm)300 g
-
sea salt to sprinkle
Polenta
-
Gruyère cheese cut into pieces80 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water900 g
-
polenta200 g
-
unsalted butter cut into pieces90 g
Vegetable ragù
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2 - 3
-
red onion halved180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red wine100 g
-
dried rosemary2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
zucchini medium and cut into pieces1
-
Roma tomatoes cut into quarters and deseeded2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1026.4 mg
Eiweiß
17.7 g
Brennwert
2152.2 kJ /
514.4 kcal
Fett
37.2 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
20.3 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tray bakes in cast iron
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet potato lentil pie
50 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Ribollita
50 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min