Geräte und Zubehör
Pulled BBQ jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min