
Geräte und Zubehör
Hearty lentil chilli
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried red lentils200 g
-
filtered water plus extra for soaking400 g
-
coconut oil20 g
-
red capsicum (approx. 160 g), deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 1 chilli)1 - 2 tsp
-
garlic cloves4
-
red onion (approx. 160 g), cut into quarters1
-
tomatoes cut into quarters2
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cacao powder2 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (1-2 cm)400 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
stock paste (see Tips)1 ½ tsp
-
canned kidney beans rinsed and drained, (approx. 250 g after draining)400 g
-
lime juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
399.8 kcal /
1679 kJ
Eiweiß
22.8 g
Fett
8.2 g
Kohlenhydrate
50.1 g
Ballaststoffe
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarian chilli
35 Min
Vegetable chilli
50 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Potato and green pea curry
50 Min
Caribbean curry
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min