Geräte und Zubehör
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh coriander stems and roots, leaves reserved (see Tips)1 bunch
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger cut into pieces4 cm
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
cauliflower cut into florets750 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)1 tsp
-
red lentils115 g
-
cinnamon quill1
-
eggs4
-
pita bread wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve1
-
lime cut into wedges, to serve1
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
255 mg
Eiweiß
20.8 g
Brennwert
1417.5 kJ /
340 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoffe
10.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
31.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Massaman curry
45 Min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Kale mash
30 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Pea and mint soup
20 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min