Geräte und Zubehör
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Fett
45.1 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 Min
One whole cauliflower
45 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min