Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 oranges, segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2320.5 kJ / 554.6 kcal
Eiweiß
9.2 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Fett
45.1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Ballaststoffe
12.9 g
Natrium
258.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte