Geräte und Zubehör
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Fett
45.1 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Chimichurri
5 Min