Firecracker stuffed butternut pumpkin
TM6 TM5 TM31

Firecracker stuffed butternut pumpkin

4.0 ( 14 Bewertungen )

Zutaten

Firecracker marinade

  • 60 g Sriracha sauce (see Tip)
  • 60 g white miso paste
  • 60 g peanut butter (see Tip)
  • 20 g honey
  • 10 g white vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil

Pumpkin, pork and rice

  • 500 g lean pork mince
  • 4 tbsp Thai red curry paste (see Tips)
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tsp sugar
  • 3 sprigs fresh Thai basil leaves only
  • 3 makrut lime leaves
  • 1 butternut pumpkin cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)
  • 1 stalk fresh lemongrass cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 400 g jasmine rice
  • 270 g coconut milk
  • 630 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste to taste (see Tip)
  • 150 g Chinese broccoli trimmed and halved lengthways
  • 100 g fresh green beans finely chopped (3 mm)
  • 1 lime cut into wedges
  • 3 sprigs fresh coriander leaves only
  • 1 fresh red chilli finely sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
856.1 kcal / 3581.8 kJ
Eiweiß
26.5 g
Fett
46.2 g
Kohlenhydrate
82.3 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Natrium
1003.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte