
Geräte und Zubehör
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions600 g
-
ground black pepper to taste
-
hoisin sauce (see Tips)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
basmati rice200 g
-
water1000 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)180 g
-
green beans trimmed160 g
-
tomatoes seeded and finely chopped300 g
-
shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
442.5 kcal /
1852.5 kJ
Eiweiß
41 g
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Natrium
204.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Chicken laksa
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min