Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
TM6 TM5

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

4.3 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g red quinoa, rinsed and drained
  • water, to soak
  • 50 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
  • 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
  • 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
  • 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
  • 1 lime, juiced
  • 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1470 kJ / 352.5 kcal
Eiweiß
36.5 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Fett
7 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Ballaststoffe
9.5 g
Natrium
770 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte