Geräte und Zubehör
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.4 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter (using modes)
28 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Pastie slice
55 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.