Geräte und Zubehör
Gluten-free goodness pastry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
310 g
Zutaten
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing130 g
-
millet flour2 tbsp
-
potato flour plus extra for dusting150 g
-
brown rice flour90 g
-
white chia seeds2 tbsp
-
egg1
-
cold water1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 310 g
Natrium
177.5 mg
Eiweiß
29.6 g
Brennwert
8520.3 kJ /
2036.4 kcal
Fett
121 g
Ballaststoffe
21.8 g
gesättigte Fettsäuren
69.9 g
Kohlenhydrate
215.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min