
Geräte und Zubehör
Lemon and lime polenta cakes
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
-
polenta (see Tips)180 g
-
raw sugar180 g
-
lemons zest (no white pith) and juice2
-
lime zest (no white pith) and juice1
-
butter cut into pieces (2 cm)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
spelt flour60 g
-
baking powder2 tsp
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
272 kcal /
1142.5 kJ
Eiweiß
4.4 g
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Natrium
211 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Quick almond biscuits
35 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Zucchini slice
45 Min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 Min
Banana, walnut and date loaf
55 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min