Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free baking
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chunky choc nut brownie
35 Min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Seed and nut bread
1 Std. 30 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min