Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free baking
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond and pear tart
40 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Almond quinoa pastry
50 Min
Almond thins
25 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.