Geräte und Zubehör
Savoury potato and onion bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
1704.8 kJ /
405.9 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
6.6 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Tofu scramble
25 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min