Veal pizzaiola

Veal pizzaiola

4.3 12 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
    1 sprig
  • potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    40 g
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • broccoli broken into florets
    150 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 327.3 kcal / 1369.3 kJ
Eiweiß 30.4 g
Fett 13.7 g
Kohlenhydrate 21.4 g
Ballaststoffe 4.6 g
gesättigte Fettsäuren 2.2 g
Natrium 411.5 mg

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