Geräte und Zubehör
Chicken and mango salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander stems, roots, and leaves, cut into pieces2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
coconut milk270 g
-
water1000 g
-
oil10 g
-
sea salt1 tsp
-
jasmine rice250 g
-
chicken tenderloins cut into bite-sized pieces500 g
-
fresh bean sprouts to taste50 - 100 g
-
red capsicum sliced1
-
mango cut into cubes1
-
cucumber cut into pieces (1 cm)½
-
fresh mint leaves only, finely shredded1 sprig
-
salted peanuts roasted and roughly chopped2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
710.1 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
2309.8 kJ /
552.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Harvest
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken pizzaiola
50 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Warm satay chicken salad
55 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Spinach and chorizo filo pies
45 Min