![Roast pork with sage and cranberry stuffing Roast pork with sage and cranberry stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08c4f485-0777-42f8-aa9e-ead5a0d60eb5/Derivates/4800e7a9-bf1b-4b05-ae6c-0e9267142a72.jpg)
Kompatible Versionen
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Eiweiß
- 46.6 g
- Kohlenhydrate
- 3.6 g
- Fett
- 23.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.7 g
- Ballaststoffe
- 1.4 g
- Natrium
- 944.5 mg
Alternative Rezepte
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Boozy iced coffee
10 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 Min