
Kompatible Versionen
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes drained
- 2 tsp pickled capers rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms cleaned and sliced (optional)
- 80 g red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 164 kcal / 687.5 kJ
- Eiweiß
- 9.7 g
- Fett
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 5.6 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.4 g
- Natrium
- 481.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Hommus
15 Min
Mushroom risotto
30 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Delish pesto nuggets
40 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min