Geräte und Zubehör
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
Olive tapenade
-
pitted Kalamata olives50 g
-
pitted green olives50 g
-
semi sun-dried tomatoes drained1 tbsp
-
pickled capers rinsed and drained2 tsp
-
fresh basil leaves5
-
ground smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
red onion80 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (optional) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)80 g
-
ground paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
eggs6
-
full cream milk50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
481.1 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
687.5 kJ /
164 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish tapas
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Prawn saganaki with feta
35 Min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Risotto verde
45 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min