Geräte und Zubehör
Beetroot salad with raita dressing
Zubereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
raw beetroots peeled and cut into thin slices (see Tips)2
-
dried chilli flakes plus extra 2 pinches for dressing1 tsp
-
red wine vinegar2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
boiling water500 g
-
piece fresh ginger6 cm
-
sweet potato150 g
-
sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
-
garlic clove1
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
alfalfa sprouts to serve (optional)
-
black sesame seeds to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
645.5 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1002.1 kJ /
238.6 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Hommus
15 Min
Beetroot salad
10 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Rice salad
1 Std.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Brown rice salad
40 Min