Kompatible Versionen
Cider-brined pork chops with apple dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiweiß
- 48.9 g
- Kohlenhydrate
- 6.3 g
- Fett
- 48.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoffe
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternative Rezepte
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3ωρ. 15 λεπτ.
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min