Geräte und Zubehör
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (optional) deseeded if preferred½ - 1
-
700 g chicken breast fillets, skin onduck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder (see Tips), to taste1 ½ - 2 tbsp
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)2 tsp
-
soy sauce80 g
-
long-grain white rice200 g
-
200 g Chinese cabbage (wombok), cut into piecespak choi cut into pieces200 g
-
broccoli florets, cut into pieces (2 cm)100 g
-
fresh mushrooms250 g
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
honey (approx. 80 g)2 ½ - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
42 g
Brennwert
2512 kJ /
600 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min