
Kompatible Versionen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli deseeded if preferred (optional)
-
700
g duck breast fillets, skin on
oder 700 g chicken breast fillets, skin on - 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
-
200
g pak choi cut into pieces
oder 200 g Chinese cabbage cut into pieces - 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 600 kcal / 2512 kJ
- Eiweiß
- 42 g
- Fett
- 20 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
Alternative Rezepte
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min