Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon

4.5 24 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions

Zutaten

  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • garlic clove
    1
  • water
    800 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)
    2 - 3 sprigs
  • skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)
    500 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • eggs
    8
  • skinless, boneless salmon fillets
    4

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 416.4 mg
Eiweiß 70.1 g
Brennwert 2723.6 kJ / 651 kcal
Fett 36.8 g
Ballaststoffe 1.6 g
gesättigte Fettsäuren 9.8 g
Kohlenhydrate 5.4 g

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