
Geräte und Zubehör
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Apple sage stuffing
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into eighths2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices) torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Turkey roulade
-
skinless turkey breast fillets4
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water700 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
702 kcal /
2947 kJ
Eiweiß
95 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
26 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Natrium
1384.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Herbed lavosh
55 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min