Geräte und Zubehör
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease75 g
-
plain flour plus extra to dust170 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
17.8 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Carrot and Parsnip Mash
Keine Bewertungen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Butter
10 Min
Grace's family biscuits
45 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Tamarind millionaire's shortbread
50 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 Std. 30 Min
Homemade Custard
15 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min