Kompatible Versionen
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Eiweiß
- 6.8 g
- Kohlenhydrate
- 29.9 g
- Fett
- 37.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23.6 g
- Ballaststoffe
- 2.1 g
- Natrium
- 250.6 mg
Alternative Rezepte
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Salmon with fennel and apple salad
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Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pork and chicken terrine
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Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
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Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
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Cranberry and rosemary chutney
45 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2ωρ.