Geräte und Zubehör
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice (see Tips)70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white chocolate broken into pieces (see Tips)100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice (see Tips)2 tbsp
-
pure maple syrup (see Tips)1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
250.6 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
2016.9 kJ /
480.2 kcal
Fett
37.5 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
23.6 g
Kohlenhydrate
29.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise sauce
15 Min
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Brazilian cheese puffs
20 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min