Geräte und Zubehör
Apple and cinnamon hot cross buns
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
Buns
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease170 g
-
dried apple100 g
-
orange peel only, no white pith½
-
milk240 g
-
dried instant yeast10 g
-
sugar60 g
-
plain flour plus extra to dust580 g
-
eggs2
-
ground cinnamon3 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
nutmeg2 tsp
-
salt2 tsp
Custard piping mixture
-
lemon peel only, no white pith (optional)½
-
sugar20 g
-
cornflour20 g
-
egg1
-
apple juice250 g
Apple sugar syrup
-
apple juice250 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
427.2 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1651.7 kJ /
394.8 kcal
Fett
14.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
59.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Apricot Danish slice
40 Min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Honey sesame snaps
1 Std. 50 Min
Macaroons
40 Min
Lamingtons
1 Std. 10 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min