Geräte und Zubehör
Burnt orange marmalade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 14 Std. 20 Min
1500 g
Zutaten
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1500 g
Natrium
118.9 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Fett
2.2 g
Ballaststoffe
21.6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
773.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Orange sponge cake
1 Std.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Jaffa muffin
40 Min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Better banana cake
45 Min