Geräte und Zubehör
Caramel feijoa upside down cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
174.8 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
54.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Feijoas
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 godz. 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Gingerbread
1 godz. 30 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Basic bread rolls
45 min